Ангел и Моисей: Включихме се във Fanta Play Tour, защото дава пример на младите

60314
Ангел и Моисей: Включихме се във Fanta Play Tour, защото дава пример на младите

Сдобилите се с голяма популярност млади певци Ангел и Моисей взеха участие в едно от събитията на лятото - Fanta Play Tour. За самата инициатива, чиито главни цели са усмивката и доброто настроение, както и за творческото си развитие - Ангел и Моисей говорят пред Actualno.com.

Вие станахте известни след участието си в първия сезон на X Factor. Как се разви кариерата Ви оттогава, какво се промени?

Ангел: Всичко върви нагоре. Отварят се възможности, вратички… Нови взаимоотношения… Благодарен съм за всичко това.

Моисей: Всички са свидетели как се развива кариерата ни. Вървим напред и нагоре, работим много и резултатите са налице. Какво се промени ли... Промени се увереността ни. Вече сме много по-уверени в работата си, в себе си и това е факт.

Сега сте се заели с нова инициатива – Fanta Play Tour, която е замислена като венец на най-усмихнатия сезон т.е. лятото. Какво Ви накара да се включите в нея?

Ангел: Предвид масовия пример, който се дава на младите, подтикващ желанието им бързо да пораснат, намирам за изключително приятен факта, че съществуват инициативи като тези.

Моисей: Това е изключително свежа, позитивна и весела инициатива. Харесва ни идеята да се изкарат децата извън домовете им, да се състезават, да са физически активни. По този начин създаваме истински адреналин, а не кибер такъв.

Силвия Петкова, Ангел и Моисей влизат в пряк сблъсък на Fanta Play Tour

Специално за феновете си талантливата актриса Силвия Петкова, позната като г-жа Димитрова от сериала „Революция Z”, и попул...

Самата инициатива е изградена на множество Fanta игри, които подгряват настроението и го нажежават до най-високата степен на „весело”. Коя е любимата Ви игра във Fanta Play Tour?

Ангел: Тази, в която се влиза в надуваеми сфери. Моисей, опитващ се да се изправи от легнало положение - безценна е тази гледка! :))

Моисей: Една от най-забавните за мен игри е така нареченото сумо. В надуваем басейн играем сумо. Много е весело.

Замисляте ли нова песен като дует? А поотделно?

Ангел: Предстои да снимаме клип на новото ни самостоятелно парче "Люлка", което е продължение на последния ни проект "Спомняй си".

Лятото започна с Fanta Play Tour и оранжева вълна от добро настроение

В Международния ден на детето жителите на Плевен дадоха старт на Fanta Play Tour 2014, а седмица по-късно дойде ред и на пловдивчани да...

Поотделно, аз работя върху парче, в колаборация с хип хоп бандата RTF. Парчето се казва "Празнуваме" и смесването на жива банда и електронни семпли, смятам че изключително много би заинтригувало младите. Също така бачкам и с Дичо от Д2, с когото работим по мое, авторско парче, което се казва "Моята причина". То е изцяло акустично и ще ме представи пред българската публика в светлина, в която не са ме виждали досега.

Моисей: В момента имаме почти готови няколко проекта, които скоро ще видят бял свят. Това като дует. Индивидуално също имаме планове, проекти. Нещата си вървят паралелно, едното не пречи на другото.

Малко тривиално, но няма как – какви са бъдещите Ви планове? Да Ви очакваме ли скоро в някоя нова хубава инициатива?

Ангел: Скоро стартира Coca Cola Happy Energy Tour, където ще бъдем за трета поредна година! Този път обаче, ще бъдем на сцената с жива банда, в лицето на Funky Miracle, което ще придаде нов нюанс на нашите живи изпълнения.

Отделно от това, имаме и нова, интерактивна, музикално-иновативна изненада за всички почитатели и фенове на българската музика, която ще издадем съвсем скоро!

Ангел, Моисей и Рафи в благотворителен концерт

Ангел, Моисей и Рафи станаха част от благотворителния концерт „Ще пеем и танцуваме за здраве”, който се проведе вчера в Зал...

Моисей: Разбира се. Стига да е позитивна, зареждаща и да съответства на плановете и характерите ни, ще се включим с удоволствие.

И малко лична информация – имате ли любим филм, любима книга или любима песен? Кои са?

Ангел: Никога не съм можел да отговорям на въпроси, съдържащи думата "Любим"... Широкоскроен съм, любопитен съм... Вдъхновявам се от различни стилове филми, книги и песни.

Моисей: Любимият ми филм е „Рей”. Това е филм за живота на Рей Чарлс. Любимата ми книга е „Метатайната”, а любимата ми песен е “I just call to say I love you” на Стиви Уондър.

Интервю на Ивайло Ачев

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Интервю