Danny Avila: Искам да съм гост на парти!

47435
Danny Avila: Искам да съм гост на парти!

Привет, Дани! На колко години си и откъде идваш? 

На 19 съм и съм роден в Мадрид, Испания 

Как и кога реши да се занимаваш с музика? 

DANNY AVILA в YALTA CLUB на Свети Валентин

Испанският EDM диджей DANNY AVILA ще сподели празничния 14 февруари в компанията на българските си фенове в ROOM 1 на YALTA CLUB. Зараз...

Обичам музиката откакто се помня. Като малък свирех на пиано и винаги ме е привличала идеята да науча повече неща за композирането и продуцирането на музиката. Първото ми шоу като Dj беше, когато бях едва на 13 години. Това наистина беше един страхотен старт за мен, с който добих много опит, тъй като бях най-младият човек в клуба и хората ме гледаха така, все едно не ми е там мястото.  Трябваше ми малко кураж в началото, но когато свикнах с идеята, вече се чувствах като малка звезда. 

Какво е чувстовото да си най-младият Dj, който някога е заставал зад пулта? 

Не смятам, че в наши дни нещата вече опират до възраст. Има и по-млади Dj от мен. Мисля, че дори съм присъствал на шоу, на което пускаше момче на 10 години. Всичко е опира до това каква връзка имаш с музиката. Аз обичам това, което правя, оценявам факта, че мога да го правя и щастлив, че имам фенове по цял свят, които ме подкрепят искрено. 

Какво те вдъхновява? 

Да съм честен – всичко! Мисля, че можеш да получиш вдъхновение когато си на 12 000 метра над Земята, или когато купонясваш до припадък някъде. Всяко нещо, което предизвиква в теб чувства, може да те вдъхнови. Затова обичам да пробвам нови неща, да експериментирам през свободното си време – скокове от самолет, уейкборд. Всичко е въпрос на изживяване. 

Испанският супер талант Danny Avila закрива сезона в Yalta Club

На 26 април Yalta Club ще закрие парти сезона с първата визита у нас на най-прогресивно развиващата се звезда от електронната сцена Dan...

Музиката ли е твоята религия?  

Музиката е много важна част от живота ми. Не съм сигурен, че мога да я нарека религия. Тя описва начина, по който живея и начина, по който искам светът да ме възприема. 

Какво е чувството да си на сцена с имена като Тиесто и Давид Гета?  

Да си около такива легенди определено е едно незабравимо преживяване. Те са на сцената толкова много години, изградили са този стил музика, целият свят ги познава. За мен е абсолютна чест да ги познавам и да съм бил на една сцена с тях! С Тиесто сме големи приятели и винаги избухваме, когато се съберем на едно място.  Понякога се случва по време на самото шоу да се ощипя и да си кажа: „Човече, пускаш заедно с Тиесто, това е откачено!” И винаги съм много благодарен, че ми е била дадена тази възможност. 

Мислиш ли, че с Джъстин Бийбър имате нещо общо? 

DANNY AVILA в YALTA CLUB на Свети Валентин

Испанският EDM диджей DANNY AVILA ще сподели празничния 14 февруари в компанията на българските си фенове в ROOM 1 на YALTA CLUB. Зараз...

Мисля, че и двата харесваме обувки. (смее се) 

Кое е най-доброто място, на което си пускал музика? 

Това е много труден въпрос. Мисля, че сетът, който пусках на Nature One 2014, е един от любимите ми за изминалата година. И фестивалът в Маями – ULTRA, също е едно прекрасно място, заради публиката, която се беше събрала. Тези две места водят класацията ми. Но според мен няма добри и лоши места. Всеки клуб си има предимства и недостатъци, публиката също придава много голямо значение.  Не искам да да казвам кое място е добро и кое - не. 

Какво предпочиташ – да направиш парти или да си гост? 

Определено да съм гост! Обожавам да правя партита, но все пак това е част от работат ми, така че понякога предпочитам да се отпусна и някой друг да „свърши работата вместо мен”. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Интервю