Мартин Попов: За да уловиш парите в интернет, трябват желание и мотивация

59146
Мартин Попов: За да уловиш парите в интернет, трябват желание и мотивация

Интернет и мобилните технологии дадоха възможност да менажираме бизнеса си по всяко време и от всяко място, с което премахнаха всякакви ограничения за онлайн печалби. За тези, които уловиха тази тенденция, всяка минута означава нови доходи. Мрежата предлага богат инструментариум за генериране на печалби, за които все по-често се говори у нас, но сякаш и с леко недоверие. На 23 октомври специалисти в областта на онлайн печалбите ще се съберат в Новотел София, за да представят не само наличните възможности, но и своя личен опит и пример.

Преди събитието Actualno.com разговаря с един от специалистите, които ще представят своята визия на събитието - г-н Мартин Попов, организатор и управител на Interactive Share.

На 23 октомври - "Спечели от интернет – бързо и лесно!"

Интернет и мобилните технологии дадоха възможност да менажираме бизнеса си по всяко време и от всяко място, с което премахнаха всякакви...

За много хора формулата "пари от интернет“ звучи като нещо твърде хубаво, за да е истина. Така ли е?

Не. Твърдо не. Мнозина вече изградиха супер успешни бизнеси онлайн - това не е някаква terra incognita със страховити правила, а съвсем лесна за управление територия. Трябва ви само желание да печелите за себе си и, разбира се, много висока мотивация да постигате целите си. Нашият семинар е създаден с цел да разпространи ценните знания на водещите експерти - хора, които много добре са построили бизнесите си онлайн и нямат нищо против да ви споделят практическия си опит и да ви научат как и вие да бъдете като тях.

Какво се изисква за успешен бизнес онлайн?

Знания, умения, хъс, желание за постоянно развитие. Трябва да следиш тенденциите, да си много гъвкав, винаги в час какво се случва, какво търсят хората и как точно ти да намериш най-добрия начин да им го дадеш.

Разкажете ни с няколко думи Вашата история?

Въвеждат нови правила в онлайн търговията

Потребителите, които пазаруват по интернет или участват в он-лайн търгове, ще получат повече права, ако бъде приет нов законопроект, к...

След години работа във водещи рекламни агенции реших, че е крайно време да капитализирам натрупания опит изцяло в своя полза. Затова основах собствена агенция, която вече повече от 5 години се развива много успешно като една от водещите дигитални агенции в България, което е и мотивация за нас непрекъснато да развиваме услугите и портфолиото си. Към момента сме основен партньор на Google за страната.

Как избрахте лекторите за семинара, какви са критериите Ви?

Всеки лектор е водещ специалист в областта си. Подбрахме ги спрямо успешността на бизнеса, който ръководят, мотивацията им на личностно и професионално ниво, умението да предадат знанията си на аудиторията. Като умели експерти в онлайн бизнеса имат страшно много за казване, така че елате да ги чуете!

Какво ще ни научи семинарът? Какво да очакваме като резултати?

Целта на семинара е да ви запознае с възможностите да печелите онлайн. Бизнесът в интернет е практически безкрайна величина и е просто удивително колко малко хора са наясно как да се възползват от шанса си да бъдат успешни професионалисти онлайн. Предизвикваме всички с предприемачески дух да дойдат на събитието, за да не изпуснат горещите възможности интернет предлага за развитие на бизнес.

Бобева обещава държавата да насърчава онлайн търговията на малкия и среден бизнес

Ще се предприемат мерки за насърчаване на онлайн търговията на малките и средните предприятия. Това заяви вицепремиерът Даниела Бобев...

Научете всичко за събитието, програмата и лекторите тук.

Регистрация за събитието можете да направите от тук.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Интервю