На какво учат момчетата в Манчестър Юнайтед Футболни Училища

90362
На какво учат момчетата в Манчестър Юнайтед Футболни Училища

Деница Проданова е управител на SUMMERLY INTERNATIONAL LEARNING, бутиков център за средно образование в Европа и изключителен представител за България на Манчестър Юнайтед Футболни Училища.

Какво представлява  Manchester United Soccer Schools?

Manchester United Soccer Schools е детска футболна школа, основана на традициите на клуба Манчестър Юнайтед. Лагерите са 100% автентични, провеждат се в Англия за деца и младежи през последните 15 години. В тях момчета от цял свят се тренират в рамките на една или две седмици от сертифицирани треньори, одобрени от главния треньор на Юнайтед, а също така и учат английски по специална футболна програма на Оксфорд.

Фабио Коентрао преминава в Юнайтед

Трансферът на Фабио Коентрао в "Манчестър Юнайтед" ще се осъществи в близките няколко дни. Новината е потвърдена от бившия служител на ...

Целта на лагерите е всеки млад футболист да напредне, независимо от уменията, които има, както и да научи основите, на това, което прави отбора на Манчестър Юнайтед велик.

Колко деца посещават всяка година училището и от колко държави?

Всяка година футболните лагери на Манчестър Юнайтед се посещават от над 700 деца от повече от 60 държави.

Как минава един ден в училището на Манчестър Юнайтед?

Всяка сутрин учениците имат футболни тренировки, водени от световно известните треньори на футболните училища на Манчестър Юнайтед. Независимо на какво равнище са уменията им, те преминават интензивен курс от тренировки, покриващ техническите, тактически, физически, психологически и социални елементи на играта в забавна и приятелска атмосфера. Следобедите са отредени за уроци по английски език, в които се използват специални уроци с футболен речник, създадени от Оксфорд Юнивърсити Прес. Учениците са в групи според нивото на езиковите им умения, което води до бързото им напредване. И разбира се, не бива да забравяме екскурзиите, които правят преживяването им наистина незабравимо!

Дейвид Мойс бе видян на мач на Ювентус

Вчера Мойс присъстваше на трибуните по време на победата на "Ювентус" над "Каляри" с 4:1. Той бе там с един от колегите си и въпреки, ч...

На какви изисквания трябва да отговарят децата, които желаят да посетят училището?

Футболните лагери са за момчета от 8 до 17 години, които обичат футбола и искат да учат английски в една специална атмосфера на Острова. Аз бих казала, че е необходимо момчетата да притежават самостоятелност и желание да учат и да напредват, за да могат да се възползват максимално от условията в училището.

Какви качества и умения придобиват децата по време на престоя си там?

Лагерите на Манчестър Юнайтед са едно наистина интензивно преживяване за всяко момче. Моите наблюдение върху българските деца, които станаха част от лагерите през изминалата година показват, че освен разбира се напредването им във футбола и проговарянето на английски език, момчетата се учат на самостоятелност и дисциплина, на воля за успех и на съзнание, че за да достигнат всяка цел се изискват много труд и усилия.

Приятелствата им с деца от цял свят разширяват кръгозора им и ги правят много по-толерантни, любопитни и открити към света. Освен футбола, лагерите им дават ценности и култура, които са незаменими.

Юнайтед с оферта за Гюндоган

Изпадналият в криза действащ шампион на Англия, "Манчестър Юнайтед", е подготвил доста примамлива оферта за подписа на играча на "Дортм...

На 4-ти февруари по Ваша покана за първи път в България идва г-н  Тони Райт – мениджър на Manchester United Summer Schools. Какво могат да очакват децата и техните родители от срещата си с него?

Ние сме много щастливи, че от 2014г. Summerly е изключителен представител за България на футболните училища на Манчестър Юнайтед. Мисията ни е да позволим на повече талантливи момчта от България да се докоснат до магията на футболните лагери. Като част от това наше желание, поканихме г-н Райт да представи лично училищата в София. Мисля, че е много важно, както за децата, така и за родителите им да чуят и видят лично от представител на училищата, какво предтсвляват футболните лагери, какви са условията там, каква е целта и мисията им, изобщо, какво да очакват. По време на събитието ще има презентация на лагерите, а г-н Райт ще отговаря на въпроси на гостите ни. Ще има разбира се и доста изненади и награди, но тях оставям в тайна.

Входът е свободен, а желаещите да присъстват трябва да се регистрират на: http://www.summerlylearning.com/#!manutdschools-event/c9ao

Повече информация за събитието:

www.summerlylearning.com
info@summerlylearning.com
0877 92 93 98
бул. Никола Вапцаров 17, София
SUMMERLY INTERNATIONAL LEARNING

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Интервю