Печелившата фуния на онлайн маркетинга

22842
Печелившата фуния на онлайн маркетинга

Лектор на деветото издание на семинар Интернет маркетинг с нулев бюджет ще бъде онлайн предприемачът и истински маркетинг виртуоз - Борил Богоев!

Ето какво сподели той преди обучението на 3-ти юни.

Борил,

Би ли разказал малко повече за себе си?

На дигиталния пазар съм от 1999 г. Преминах през много неща за това време. Занимавал съм се с дизайн, програмиране и практически всички дигитални маркетингови канали. Отначало се занимавах с изработка на уебсайтове за български и чуждестранни клиенти, но после осъзнах, че маркетингът онлайн е тази дейност, която ме вдъхновява и ми позволява да постигам много по-високи резултати и нива на лично удовлетворение. В момента се развивам и специализирам предимно в областта на performance маркетинга с фокус върху имейл маркетинга, бизнес модели и маркетингови фунии, оптимизация за конверсии/продажби.

Как започна да се занимаваш с дигитални технологии?

През 1999 направих първия си уебсайт. Иначе любовта ми към дигиталните технологии е от втори клас на началното училище. Аз съм свидетел на развитието на дигиталния маркетинг от самото му раждане. Виждам как през годините технологиите навлизат все повече и повече и дават нови и нови и инструменти на маркетинг специалистите. Но, въпреки това, маркетингът не се променя като смисъл - как да комуникираме с клиента така, че той да ни се довери и да изградим дългосрочни позитивни отношения с него.

Борил Богоев: Парите са само средство и резултат, но борбата е за влияние и внимание

Борил Богоев е част от лекторите на семинар Интернет маркетинг с нулев бюджет, което ще се проведе на 9 април в Интер Експо Център.&nb...

Често казваш, че силно вярваш в силата на интернет маркетинга и неговия неизчерпаем потенциал. Откъде идва тази твоя убеденост?

Както казах, следя развитието на интернет маркетинга от самото му зараждане. Наблюдавам и тенденциите, както и появяващите се нови инструменти. Също така интернет маркетингът е уникален с това, че позволява точно измерване и дава лостове за упражняване на почти пълен върху резултатите. Убеден съм, че това е бъдещето на маркетинга, заради възможностите за контрол и скалиране, които предлага.

Как да изградим стабилна маркетингова архитектура?

Това, имено е темата, за която ще говоря на Zero Marketing Reloaded. Стабилната маркетингова архитектура трябва да бъде проектирана и създадена така, че да ни дава максимален контрол, гъвкавост, канали за комуникация и възможности за растеж.

Как да изградим онлайн присъствие, което ни носи авторитет, популярност и репутация?

Management Conference 2013 - в крак с последните тенденции

Технологиите и новите комуникации преобразиха света на бизнеса и днес е все по-трудно да бъдем в крак с последните тенденции. Managemen...

Откритост, страст, качествено съдържание и добри конакти.

В началото на юни в София ще се проведе семинар “Интернет маркетинг с нулев бюджет”, на който ще бъдеш лектор. Какво да очакват посетителите на обучението? Как ще протече този ден за тях?

Планирал съм обучението да бъде добре структурирано, с много примери, практически съвети, упражнения и въпроси и отговори. Ще представя най-важните аспекти на успешната онлайн бизнес архитектура, както и конкретни стъпки как тя да бъде създадена с минимален или никакъв бюджет. Така участниците ще могат да използват предоставената информация директно и веднага за подобряване на своя бизнес и представяне онлайн.

До 2 юни е активна и промоция за регистрация на 2-ма души - Регистрирайте втори участник със „Стандартен билет“ и ще получите 50% отстъпка от цената на неговия билет!

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Интервю